top of page

Coatings

Welkom bij Hensen Detailing, jouw partner voor hoogwaardige keramische coatingoplossingen voor auto's. We begrijpen dat je trots bent op je voertuig en er alles aan wilt doen om het te beschermen en te laten stralen. Daarom bieden we geavanceerde keramische coatings aan die een langdurige bescherming en een ongeëvenaarde glans bieden.

Hoogwaardige Bescherming

Onze keramische coatings zijn ontworpen om een ondoordringbare barrière te creëren tussen je auto en de elementen. Ze bieden bescherming tegen krassen, vlekken, zure regen, UV-stralen en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Met onze coatings blijft de lak van je auto langer glanzend en mooi, en wordt de waarde van je voertuig behouden.

 

Langdurige Glans

Dankzij de geavanceerde formule van onze keramische coatings geniet je van een langdurige en diepe glans op je auto. De coating vormt een onzichtbare laag op de lak die de kleur versterkt en een reflecterend effect creëert. Je auto zal er als nieuw uitzien en je zult genieten van de verbeterde esthetiek elke keer dat je ermee rijdt.

 

Gemakkelijk Onderhoud

Een van de grootste voordelen van onze keramische coatings is het gemak van onderhoud. Dankzij de hydrofobe eigenschappen van de coating, parelt water eenvoudig van het oppervlak af, waardoor vuil en vuil minder snel aan de lak hechten. Dit betekent dat je auto langer schoon blijft en dat je minder tijd en moeite hoeft te besteden aan het wassen en poetsen.

 

Professionele Toepassing

Ons ervaren team staat klaar om de keramische coating op je auto aan te brengen met de grootste zorg en precisie. We gebruiken alleen hoogwaardige producten en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat de coating gelijkmatig en nauwkeurig wordt aangebracht, met een perfect resultaat als gevolg.

Raam coating

Een coating voor op de ramen heeft een aantal grote voordelen:

- Waterafstotend (bij hogere snelheid waaien de druppels van het raam)
- Minder aanhechting van v
uil en kalk
- Helderheid en glans van het glas

Ramen worden vooraf gepolijst om kalkaanslag te verwijderen 

Velg coating

Velgen coating beschermt de lak op de velg tegen steenslag, zout, remstof, regen en andere weersinvloeden.

Een velgen coating zorgt tevens voor extra glans, diepte en een super hydrofoob effect, waardoor vuil en water worden afgestoten. Door je een coating op je velgen aan te brengen, blijven de wielen er langer mooi, schoon en glimmend uitzien!


 

Leder coating 

Een coating kan helpen om het leer meer bescherming te geven, waardoor deze minder snel vies wordt, makkelijker te reinigen is en er langer fris uit blijft zien


 

Coating cabriodak

Je cabriodak impregneren met een impregneermiddel is een kosteneffectieve manier om het te beschermen tegen vocht en vuil. Deze waterafstotende spray helpt de waarde van je auto hoog te houden en verlengt de levensduur door de ophoping van groene aanslag te voorkomen die kan ontstaan door onvoldoende gebruik of blootstelling aan de elementen. Niet alleen wordt het reinigen van je cabriodak veel eenvoudiger, ook de kleur en textuur van je dak worden niet aangetast omdat het  transparant opdroogt en zelfs een UV-beschermer bevat.

inclusief reinigen cabriodak


 

bottom of page