top of page

Ozon behandeling

 

Verfris en Ontsmet je Auto met Onze Ozonbehandelingen

Bij Hensen Detailing begrijpen we hoe belangrijk het is om een fris en gezond interieur in je auto te hebben. Daarom bieden we professionele ozonbehandelingen aan om ongewenste geuren en bacteriën effectief te verwijderen, zodat je auto weer schoon en verfrissend aanvoelt.

 

Krachtige Ontgeuring

Onze ozonbehandelingen gebruiken geavanceerde ozon-generatoren om krachtige ozonmoleculen in je auto te verspreiden. Deze ozonmoleculen dringen diep door in bekleding, tapijten, ventilatiesystemen en andere moeilijk bereikbare plekken, waar ze onaangename geuren neutraliseren en bacteriën doden bij de bron.

 

Effectieve Ontsmetting

Naast het verwijderen van geuren, bieden onze ozonbehandelingen ook een effectieve ontsmetting van het interieur van je auto. Ozon is een krachtig desinfectiemiddel dat bacteriën, virussen, schimmels en andere schadelijke micro-organismen kan elimineren, waardoor je een gezondere rijomgeving krijgt voor jou en je passagiers.

 

Veilig en Milieuvriendelijk

Onze ozonbehandelingen zijn veilig en milieuvriendelijk. Ozon is een natuurlijk gas dat na de behandeling volledig afbreekt tot zuurstof, zonder schadelijke residuen achter te laten. Bovendien gebruiken we alleen hoogwaardige ozon-generatoren die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

bottom of page